Femeie


Bună seara fetelor. Sau mai bine aş spune femeilor. Trecem printr-o serie de schimbări din nou şi ne maturizăm. Cum acum un an eram obişnuit să văd fete de liceu, acum sunt nevoit să mă obişnuiesc cu femeile de la facultate, mai serioase, mai greu de convins şi mult, mult mai pretenţioase.

Îmi face o deosebită plăcere sa primesc responsabilitatea de a reprezenta sexul tare în ceea ce ar trebui să fie surpriza voastră şi sper să consideraţi zâmbetul pe care-l aveţi acum pe buze, cadoul nostru pentru voi. Textul din faţa dumneavoastră pe care-l citiţi chiar acum este mai mult o lista de mulţumire si vă include pe voi, masa de sex frumos, într-un singur cuvânt: Femeia.

Îţi multumesc ţie femeie că râzi cu atâta poftă până şi la cele mai proaste glume ale noastre. Iţi multumesc că ai grijă să fii sinceră şi să ne spui cu fiecare ocazie că suntem vite, boi şi alte animele domestice. Îţi mulţumesc ţie femeie că stai trează cu noi noaptea să conversăm despre inabilitatea umană de a-şi depăşi emoţionalul cu raţionalul, despre existenţa sau inexistenţa dragostei, despre depresie şi cum un vin fiert poate schimba multe.

Iţi mulţumesc femeie că exişti, pentru că altfel nu am avea alt motiv să ne spălam pe dinţi. Îţi mulţumesc femeie că ai buzele atât de catifelate şi că nu le foloseşti doar la vorbit. Îţi mulţumesc pentru picioarele tale fine pentru că dacă vroiam picioare păroase ni le mângâiam pe ale noastre.

Articolul ăsta trebuia să fie defapt „scenariul” pentru stand-up-ul surpriză pt fetele din Irish. 8 martie. cum s-au stricat ploile şi am rămas ud leoarcă, locaţie mutată şi alte alea, surpriza n-a mai ţinut. Sper să vă placă fetelor.

  1. Claudia

    ooo…sunt sigura ca ne-ar fi placut si mai mult daca am fi fost acolo sa te ascultam si sa te vedem:) E foarte frumos si cred ca orice femeie s-ar simti mandra ca reprezinta sexul asta, nu doar voluntarele din ASPR!

  2. Bună, Dragoş! Să ne-nţelegem : nu te cunosc, nu mă cunoşti, am ajuns astăzi pe blogul tău absolut întâmplător. Primul lucru pe care l-am remarcat a fost că scrii cu diacritice (şi m-am amuzat în sinea mea când am remarcat partea aia cu „-mi place să scriu cu diacritice”). Sintetizând,voiam doar să îţi spun că îmi place modul tău de a spune lucrurile în scris. O să te mai citesc şi de-acum încolo!

  3. Mulţumesc de apreciere, dar să ştii că eu am mai intrat pe blogul tău. Şi am mai citit de dorul de miros de fân.

  4. olivia

    not bad, funny parts. keep on the good work!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: